Läsvärt, tänkvärt

My best friend gave me the best advice,
he said each day's a gift and not a given right.
Leave no stone unturned, leave your fears behind,
and try to take the path less traveled by
that first step you take is the longest ride.

If today was your last day, and tomorrow was too late, could say goodbye to yesterday?
Would you, would you?
Would you live each moment like your last?
And leave old pictures in the past?
Donate every dime you had?
Would you, would you?
If today was your last day?

Against the grain should be your way of life.
What's worth the price is always worth the fight.
Every second counts, cuz there's no second try.
So live it like you'll never live it twice.
Don't take the free ride in your own life.

Would you call those friends you never see?
Reminisce old memories, would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreaming of?
Swear up and down to god above, that you'll finally for the love?

If today was your last day?
If today was your last day?

Would you make up it up like mending a broken heart?
You know, it's never too late.
To shoot for the stars, regardless of who you are?
So, do whatever it takes, cuz you can't rewind a moment in this life.

Let nothing stand in your way, cause when your hands are tied,
I'm there, I'm on your side.

If today was your last day? 

If today was your last day - Nickelback

Suck och stön

Mitten på lovet, har drivit runt. Umgåtts med folk och fä. Men just nu känns det inte som att det räcker med att ha lov, jag vill upp i en stuga utan internet och telefon och bara vara. Leka i snön med de fyrbenta. Utan människor, utan människor som sätter ständig press på mig. På hur jag ska bete mig, spendera min tid osv. Skaffa ett jävla liv istället för att klaga på mitt. Jag ska inte behöva ha dåligt samvete för att jag faktiskt gör något av mitt liv, jag kanske kommer dö av stress men jag har iallafall levt mitt liv som jag vill!

En rolig sak är att jag nu anmält mig till ett bruksläger i sommar. Kommer jag med kommer jag och min lilla svarta krulltott bo i tält i en vecka och lära oss en massa med roliga saker. I Nyköping, har inte 100% koll på vart det ligger men men ;) Hoppas på snabbt svar om jag kom med eller inte. Nästa vecka flyttar jag iallafall ut till Säby, i slutet av mars får jag ta med min svarta krullis. Jävlar vad vi kommer träna på eftermiddagarna! Och jag behöver inte gå upp kl 05:00 längre och jag behöver inte komma hem kl 18:00 helt slut till ett par överaktiva hundar. Får bo i ett eget rum med eget badrum tillsammans med mina fyrbenta. Inga andra jävlar än jag och hundarna som skitar ner vilket betyder att jag kommer få ha det så fint och rent som jag vill ha det! Jaja är helt slut i huvudet och ska fortsätta kolla på Greys nu (:

Sugardaddy sökes

Är i stort behov av en sugardaddy känner jag. Har enormt mycket som ska betalas men icke tillräckligt med pengar. Grejer till internatet ska inhandlas, ny mobil ska inhandlas, tävlingsavgifter och veterinärkostnader ska betalas... Vill även göra grymt mycket i sommar. Peace and Love, Arvika, Hultsfred. Men smakar det så kostar det och som det ser ut kommer jag icke kunna delta på någon av dessa tre.. Vill även på träningsläger x2. Ett bruksläger för två auktoriteter inom brukset samt ett freestyleläger för två auktoriteter inom freestylen. Hade jag råd med festival kan det ändå bli problem då mina föräldrar icke litar på mig tillräckligt för att få dra iväg på festival. Fullt förståeligt att de inte litar på mig egentligen, med tanke på hur ansvarslös jag varit förr. Men hallå, har jag mognat lite eller? Ja det tycker jag XD Får helt enkelt satsa på träningslägrena och en massa tävlingar i sommar. Jag och några polare har ju fixat ihop ett agilitylag, askul (: Jaja nu ska jag vila mig lite, har varit kräksjuk de senaste dagarna och ska iväg ikväll så det är vila vila vila!

I'm coming out of my cage


Livstecken

Vart vrålsjuk så var hemma och helt däckad fram tills onsdag kväll. Torsdag & fredag spenderades i skolan dock. Har även jobbat dessa dagar och idag var jag även till veterinären med min stora gula hund. Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, första dagen då jag är helt ledig och inte sjuk! Men fan vad deppigt att vara ensam på alla hjärtans dag... På söndag är det "kurs" med min lilla svarta hund och sedan jobb. Och sen är det skola igen. Men efter Sportlovet kommer jag flytta in på internatet. Ska bli skönt att slippa pendla flera timmar varje dag!

Jaja är det någon annan ensam människa som vill hitta på något imorgon slå en pling på mitt hemnr, mobilen är fortfarande paj! Eller skicka ett mejl ^^


She´s a rebel

Imorgon kommer jag icke att gå till skolan. Har nämligen skitont i huvud och hals. Har dessutom jobbat, jobbat, jobbat den senaste tiden och känner mig helt utbränd. Så morgondagen blir det sova, städa och mys med de fyrbenta. Härligt!

Älskar verkligen den här låten


Sorry sir, I have an addiction

Jag är galet röksugen, men har gett mig fan på att jag faktiskt har självdiciplin så jag försöker säga till den lockande lilla rösten i huvudet att hålla käften, det går sådär. Ikväll blir en tråk-kväll. Sitta och planera inför helgen och resten av detta år. Det ska hållas kurser hit och dit vilket är otroligt roligt men det är mycket planerande och tid bakom. Efter skolan tog jag min stora gula hund och lät honom dra runt mig i en pulka. Härlig känsla att sitta i pulkan när han drar på fullt ös. Mycket roligare än att åka hundspann i fjällen faktiskt! Jaja nu ska jag käka middag och sedan dra fram kalender + anteckningsblock för en planerar-kväll...

Missad buss

Hann inte med bussen så det finns ingen chans till att jag hinner med 8-bussen från Bro. Ska försöka hinna till 9:20 bussen iallafall. Skönt med lite sovmorgon dock. Missar bara lite datakunskap i början. Jaja, nu ska jag käka frukost, något jag normalt sett inte brukar hinna med (:


Blandade känslor

Har varit hyperglad och flummig idag men ändå deppig... Känns så jävla trist att en släkting begravdes idag. Hon körde ihjäl sig med bilen. Var inte på begravningen dock, rätt skönt då jag har svårt för gråtande människor. Men det är tråkigt när sådant händer...

Men dagen har varit jävligt kul måste jag medge. Haha men fan vad jag lät när jag skrattade idag, det kom alla möjliga sorters ljud. Jag lät som en hund, en gås och lite olika djur. Speciellt på matten när jag och Marie gick runt med en enkät. Fyfan tycker lite synd om våra "intervju-offer".  Jag var så jävla flummig och disträ så jag lyssnade typ inte utan sa bara: "va?" hela tiden. Kom inte ens ihåg frågan vi hade så varje person vi frågade lät det såhär ungefär:
Jag - "Ursäkta, får vi ställa en fråga?"
Intervjuoffer - "Javisst."
Jag - "Ehh, Marie fråga!"

Haha jag fortsätter visa världen hur CP jag är XD Men alltså ska fan börja räkna antal gånger jag lyckas göra bort mig per dag. Fast Marie är CP hon med, inte bara jag som låter som en hund/en häst när jag skrattar ^^ Så jag är inte ensam iallafall : P Nu orkar jag inte skriva mer, adjökens

Hata måndagar

Morgonen började bra, eller inte! Försov mig så jag hann knappt klä på mig, hittade ingen ren tjocktröja så jag frös arslet av mig. Jag hann inte äta frukost, jag glömde väskan med alla böcker och var allmänt fly förbannad. Inte blev det bättre när jag fick springa som en galning för att hinna med tåget. Dessutom blev det stopp mellan Sundbyberg och Spånga i typ 10 min lite drygt. När vi kom fram till Bro hade buss nr 1 åkt och endast buss nr 2 stod till vårat förfogande. Kom på bussen dock var det en del människor som inte fick plats. Skolan fick skicka jourbussen eller hur det nu var de gjorde för att få resten av eleverna till skolan. Jag och Camilla ska skicka hatbrev till SL. Vi slutade tidigare på traktorkörningen också så vi gick in till Bro. Det är typ 7 km, tar oss ca 40 min att gå. Lite långsammare gick det då Camilla hoppade ner i diken titt som tätt XD Men seriöst, bussen går kl 8:00, 9:20, 12:20 och 15:57. 4 ggr per dag, fan så drygt. Men mycket prat vart det idag, som alltid. Trevligt trevligt. Usch vilket pladdrigt inlägg, eller alla senaste inlägg har varit väldigt pladdriga. Nu slutar jag att skriva, hejdå

Oj så seg man är

Har varit en tung (men rolig) vecka följd av en tung helg så är helt slut nu. Men imorgon är det skola och då kan man vara lite seg och sömnig. Fast vi har svenska på morgonen med bajsa-på-sig-läraren. Hon har typ en extra lärare med på lektionerna som går runt och kollar så att ingen sover. Så otroligt störande! Sen har jag traktorkörning resten av dagen, fyfan. Antingen åker vi bara runt runt eller så måste vi göra något som är alldeles för svårt efter att bara ha kört typ 10 gånger, max. Imorgon har jag sovmorgon, klockan 08:10 måste jag lämna hemmet för att hinna till skolan som börjar 10:10. Japp, annars åker jag hemifrån typ 06:30 för att hinna till 08:25. Helt jävla sjukt! Varje dag förutom fredagar slutar vi 15:30, då är jag hemma 17:45. Fredagar slutar vi 13:45 då är jag hemma 15:45. Upp tidigt och sent i säng eftersom jag har en triljon saker som måste göras när jag kommer hem. Helgerna är fullsmockade med aktiviteter, när fan ska jag få sova?


RSS 2.0