The fat lady sings

Såg ett Scrubs-avsnitt förut idag. Jag vill också ha en tjock operasångare som sjunger "Mistake" när jag är på väg att göra ett misstag, så kan jag förhindra misstaget.

Idag fyller min mor år, jag var inte hemma på hela dagen och när jag kom hem började vi självklart storbråka. Jaja där fick hon igen för alla mina födelsedagar som förstörts. Enda fram tills jag var 14 år så slutade varenda en av mina födelsedagar med att jag satt och grät i mitt rum. Japp, rätt så sorgligt faktiskt när man tänker lite närmre på det. 14 årsdagen vart det riktigt drag i, 15 årsdagen spenderades i en varm bil med X, låter inte så kul men jag saknar, hade 2 olika fester senare för att fira, inklusive släktmiddag som också slutade med att jag satt i mitt rum och grät... 16 årsdagen vart också riktigt kul, hade typ 3 olika fester med olika människor ^^  Längtar tills jag fyller 18 = krogen, körkort och examen! 1½ år kvar typ, segt! Jaja nog om födelsedagar.

Nu sitter jag och kollar på Miss Secret Agent 2, rätt skoj faktiskt! Ska upp tidigt imorgon igen, ska vara i Kärrtorp kl 09:00. Jag går en Instruktörsutbildning nämligen, skoj men känns tungt att jag inte riktigt hunnit varvat ner mellan fjällen och utbildningen. Borde egentligen gå och lägga mig men icke då. Så smart är man ju inte. Jaja vilket pladder-inlägg detta blev. Nu slutar jag innan det blir fullständigt obegripligt. Hejdå


Tung helg

Har typ känt mig bakis hela dagen idag men drack fan inget igår så vet inte hur det kommer sig... Jaja kl. 18:00 idag började en utbildning jag ska gå i helgen. Vi var klara vid 21:00 och sen jag kom hem har jag bara degat. Imorgon och på söndag håller utbildningen på från 09:00 - 16:00. Fan så tungt, men roligt att lära sig saker iallafall. Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, upp tidigt imorgon ju. *suck*

Resumé av Järvsö 2009

  • Marie brakade sönder en våningssäng på Sara-Lee och lyckades även ha sönder garderobsnyckeln.
  • Vi bevisade för hela vårt hus hur CP vi faktiskt är.
  • Jag och Sandra spelade in Idiot-TV = jag sprang runt i korridoren i pyjamas och skrek, sjöng och skrattade.
  • Angelica körde omkull sin skoter det första hon gjorde när hon satte sig på den.
  • Marie lyckades köra ner med skotern i ett djupt dike så den fastnade under en bro, vi hjälptes alla åt att dra upp den.
  • Sonnie lyckades krasha sin skoter rakt in i ett träd = alla fick hjälpa till att dra loss ytterligare en skoter.
  • När jag satte mig och skulle köra skotern sa Camilla: "Jag kommer dö!", sen körde vi ner i ett dike vi med.
  • Jag är full med blåmärken efter att ha fallit på arslet x antal gånger.
  • Vi lyckades reta upp några drägg i rummet mitt emot.
  • Jag blev mulad x antal gånger
  • Vi blev sjukt störda på en dryg jävel och en stackars toffel som bodde i vårt hus.
  • Jag har spelat Guitar Hero för första gången i mitt liv och jag sög på det!
  • Jag och Camilla har badat i en iskall tunna, inte så lyckat.
  • Vi har åkt pulka, gjort snögubbar och rullat ner för backarna.
  • Marie och jag lekte med de sociala gränserna lite grann = galet stirrande, bankande på dörrar, sova med öppen dörr osv.
  • Camilla och jag tryckte i oss typ 100 chokladbollar var.
  • Vi hade sjukt roligt åt några lärare som sjöng Singstar.
  • Vi duschade i iskallt vatten.
  • Jag blev så jävla torr och fick munsår, enda negativa med kylan typ.
  • Och mycket mycket annat men orkar fan inte skriva mer nu.

Bjussar på lite bilder, de flesta har Camilla tagit då min fittkamera laddade ur:

Så jävla vackert


Jag och Camilla


Vi lyfter upp skotern Marie körde ner i diket


Skotern Sonnie körde in i ett träd




Camillas snygga tatuering, vill också tatuera mig!


Hemma igen

Kom hem från fjällen för några timmar sedan. Har haft skitkul, kommer en hel jävla resumé imorgon ^^ Kastar in en låt istället.



Tröttis

Oj vad trött jag är, skulle ju upp tidigt idag men lyckades inte ta mig i säng tidigt igår kväll. Jaja, jag skulle ju iväg och träna med Emma nu på morgonen men vädret är så kasst så vi bokar in en annan dag istället. Men kanske tar mig iväg till hunddagiset och tränar, tack gode gud för inomhuslokaler! Men det har ju varit problem med koden så får hoppas på att jag kommer in : P Idag så har jag ändrat mina planer lite till, jag ska packa, städa, träna hund, försöka få liv i min mobil och ladda över låtar till pappas mp3 och inte så mycket annat, ska ta det lite lugnt och vila upp mig. Är fortfarande förkyld men ska dricka té och gurgla mig med lite whiskey, hoppas det blir bättre! Min hud är dessutom svintorr, jag dör så det kliar och svider! Man känner sig jävligt sexig just nu, eller inte. Hmm undrar hur jag kommer se ut när vi kommer hem från fjällen? Svinkallt så min hud kommer bli ännu mer fucked upp, skjut mig snälla? 

Men kul ska det bli, pulka wohoo! Haha det är typ det jag ser fram emot mest just nu, känns som att jag typ gått bakåt i ålder. Har känt mig så jävla barnslig de två senaste veckorna ^^ Och jag har verkligen varit extra klantig, jag är ju alltid lite av en klumpeduns men dessa två veckor har jag slagit rekord! Gått in i väggar & dörrar, halkat omkull på arslet, råkat skjuta iväg potatismos & spillt dricka på folk, somnat på tåget så jag trillade ner från sätet på golvet, råkat göra illa Marie helt omedvetet och en massa annat klantigt. Haha speciellt det där om att göra illa Marie utan att jag varit medveten om det, har råkat knuffa in henne i folk, smällt upp dörrar på henne, trampat henne på fötterna och mycket annat, stackars Marie. Men hon har hämnats med att knuffa ner mig i buskar och i folk. Jaja nu ska jag tönta mig på datan lite till och sen börja med allt som behövs göras. Pusshej

Pack

"Fighting for peace is like fucking for virginity."

Dobermanntal

Sitter i skolan och ska skriva ett tal. Talet ska handla om hundrasen Dobermann. Ska leta fakta egentligen men har typ en hel bok med fakta om bara Dobermann hemma så känns onödigt. Har ju dessutom en massa Dobermannägare jag kan fråga om det skulle vara så ; ) Efter denna lektion slutar jag och bussen går 12:20. Får alltså vänta nästan en timme, jaja... Kommer i alla fall vara hemma tidigt idag, kl 14:30 typ. Härligt! Förövrigt har jag blivit väldans torr i ansiktet, jag bara smörjer och smörjer men fan att det hjälper. Jävla kyla, blir så torr när det är kallt. Kliar gör det också, men kliar jag blir jag röd i ansiktet och det är ju inte skoj. Haha shit vad jag klagar! På lördag ska jag träffa Emma för att träna min lilla svarta äckliga hund (: Sen ska jag packa och träffa lite kompisar. Sen är det upp tidigt, ska vara i Centralen kl 07:00 för att åka till fjällen med skolan. Ska bli skoj, vi ska åka pulka, stjärtlapp, hundspann, skoter, gå på zoo, pimpla fisk och lite annat. Kommer hem på torsdag och är sen ledig på fredag, då ska jag träffa Emma igen och sen gå första delen på en instruktörsutbildning. Haha vilken ointressant läsning detta blir men har lite brist på fantasi och är jävligt uttråkad, så sorry (:

Ms Bijoux

Kollade runt på http://www.msbijoux.se/ och hittade en massa snygga smycken, här är några av dem:







Princes and frogs

Idag såg jag en snygg kille som erbjöd en äldre dam sin plats på tåget. Kändes bra, ett tecken på att det finns trevliga och söta pojkar där ute. Inte bara grodor (: Vill vara kär, ni vet alldeles sprudlande kär "kan inte sluta fingra på varandra"-kär. Och jag vill vara kär i en pojke som istället för att sno en tants väska, hjälper henne över gatan. Japp, skulle faktiskt kunna tänka mig ett längre monogamt förhållande med en snygg, trevlig, artig, rolig och smart kille för en gångs skull. Oj, jag måste verkligen ha mognat = O

Älskar låten föresten (;

Hall of Shame


Perfekt

Har varit hos tandläkaren nu, allt var perfekt som vanligt. Har aldrig haft hål i hela mitt liv och det är jag glad över! Har däremot fått operera bort 3 st tänder när jag var yngre. Men det var rätt kul med, fick massa olika bedövningar varav en gjorde mig skönt luddig i huvudet och jag såg diverse olika saker, kommer ihåg en sak allra tydligast och det var en rosa liten nallebjörn som sa att han hette Bubba. Han var en trevlig prick men han försvann när läkemedlen försvann ur kroppen på mig tyvärr. Jag gillar att gå till tandläkaren skarpt! Gillar också styrketräning, japp så töntig är jag faktiskt! Så nu är det ute: jag älskar att gå till tandläkaren och att träna styrketräning! Folk brukar kolla jävligt konstigt på mig när jag avslöjar detta. Råkade avslöja detta för några igår och fick kommentaren: Du är ju dum i huvudet! Hehehe så jävla skön men kommer inte ihåg vem som sa det dock!

Tandläkare

Ska till tandläkaren kl. 11:20 så därför ingen skola idag, JIPPI! Sitter och försöker svara på ett mejl men får hela tiden meddelande om att det inte gick att skicka, SUCK! Ska försöka ringa Wallander också kom jag på, hon ringde tydligen i söndags när jag inte var hemma. Bra att jag kom på det nu (: Idag ska jag träna hund, städa och se över vad man ska ta med sig på fjällresan. Måste käka frukost snart, eller kanske inte? Kanske ska käka efter jag varit hos tandläkaren? Ja, jag gör nog så! Men klä på mig måste jag nog göra. Tänk vad skönt om man kunde gå runt i pyjamas? Men då kommer nog männen i vita rockarna så det vågar jag mig inte på (:

Hungrig

Sitter i skolan och är vrålhungrig. Idag har jag ätit... 1 potatis! Suck blir så jävla trött på mig själv, men ursäkta att jag inte vill äta 4 dagar gammal skollunch? Ska sno pengar av Marie eller Camilla och köpa mig en kaka snart (: Idag fick man bada isvak om man ville men sket i det. Är förkyld och dessutom fryser jag jämt ändå. Sitter faktiskt just nu med två jackor på mig! En vårjacka under min vinterjacka. Japp så frusen är jag! Mössa har jag på mig också, och tjocka vinterskor jag lånat från bror. Shit så jag ser ut egentligen, men går man Naturbruk har man rätt att se ut som en lodis! Försökte intala Marie att Isvak rimmar på Såklart, hon trodde mig inte. Det gjorde inte jag heller iof. Tycker skolan ska ordna Bungyjump, är jävligt sugen på det nämligen. Badar jag isvak kommer jag aldrig sluta frysa! Måste fixa med mobilen snart, missar en massa skit när jag är mobillös. Jaja snart är det hundträning. Det visste inte jag så jag tog inte med mig mina hundar idag. får låna någons hund. Annars snor jag Mohammed från Marie. Han heter inte Mohammed på riktigt, bara jag som mobbar Maries hund lite. Han är fakliskt riktigt söt (: pusshej

Ingen rubrik

Hela helgen har ägnats åt min svarta lilla fara så har inte haft så mycket att skriva i denna blogg. Läs på mina fyrbentas sida om ni är intresserade av det. Kollar på Chasing Liberty, måste säga att jag verkligen är svag för söta pojkar med brittisk accent, kanske därför jag älskar England så? Har verkligen haft det roligt varje gång jag varit där måste jag ju säga (: Jaja ska käka och sen fixa lite här hemma.

Ja, lite tråkigt har jag nog

Ska snart käka, makaroner med tomatsoppa (: Har bara ätit en rostad macka och en matsked cous-cous idag. Inte bra Anna, inte börja falla in i gamla vanor igen. Vill ju inte se ut som ett skelett igen, hehe oj vad jag använder ordet skelett mycket idag kom jag på.

Har i all min tristess tagit lite fler quizzes:


What temperament are you?

- You Have a Choleric Temperament
You are a person of great enthusiasm - easily excited by many things. Unsatisfied by the ordinary, you are reaching for an epic, extraordinary life. You want the best. The best life. The best love. The best reputation.

You posses a sharp and keen intellect. Your mind is your primary weapon. Strong willed, nothing can keep you down. Your energy can break down any wall. You're an instantly passionate person - and this passion gives you an intoxicating power over others.

At your worst, you are a narcissist. Full of yourself and even proud of your faults. Stubborn and opinionated, you know what you think is right. End of discussion. A bit of a misanthrope, you often see others as weak, ignorant, and inferior.

(Hehe stämmer rätt bra in på mig om jag ska vara ärlig. Tyvärr även det negativa, erkänner att jag verkligen kan vara en narcissist!)


Whats your personality type?


- You Are An ENFP
You love being around people
, and you are deeply committed to your friends. You are also unconventional, irreverent, and unimpressed by authority. Incredibly perceptive, you can usually sense if someone has hidden motives.
You use lots of colorful language and expressions. You're quite the storyteller!

In love, you are quite the charmer. And you are definitely willing to risk your heart. You often don't follow through with your flirting or professed feelings. You break a lot of hearts.

At work, you are driven but not a workaholic. You just always seem to enjoy what you do. You would make an excellent entrepreneur, politician, or journalist.

How you see yourself: compassionate, unselfish, and understanding

When other people don't get you, they see you as: gushy, emotional, and unfocused

(Stämmer rätt bra detta med (; )

Are you a Jerk magnet?

- You Are Occasionally a Jerk Magnet
You've been known to attract real jerky guys from time to time... But the truth is, you know what you're getting into. You can help but love bad boys.

(Yep, so true...)

Hehe tråkigt har man ( :

Skelett i garderoben.

För att vara så ung så kan man väl säga att jag har rätt många skelett i garderoben, ett stort bagage, en tung ryggsäck osv. kalla det vad ni vill men jag kallar det skelett. Mina skelett är saker, händelser och personer jag skämms över, helst vill glömma. Det kan vara något jag gjort mot någon, med någon eller något någon gjort mot mig. Dessa skelett har jag begravt djupt inne i en garderob, något jag lyckats rätt bra med de senaste åren. Men idag hade jag oturen att stöta på två av mina skelett på mindre än 20 min. Hur stor är chansen liksom? Jaja, ska inte låta detta påverka mig. Men lite påverkad blir man ju.

Ligger och kollar på Simpsons, älskar den serien (: Är helt slut faktiskt, har varit lite småförkyld hela veckan och trots detta inte kunnat ta det lugnt. Inte ens i skolan, kan såklart inte låta bli att flabba, flumma och tönta mig XD Har inga planer för kvällen faktiskt. Bara städa, ta det lugnt och kurera mig. Imorgon bitti är det kurs med lillskitshunden. 10:00 - 15:00 både lördag och söndag kommer jag befinna mig i Haninge med min lilla svarta fitthund. Jag älskar verkligen mina cphundar! <3

Ett jäkligt bra citat, enligt mig, av karaktären Carrie i Sex And The City. Älskar den serien btw!

"Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with them."

Lite fler citat jag gillar från serien just nu (:

"Maybe the past is like an anchor holding us back. Maybe, you have to let go of who you were to become who you will be." CARRIE

"I tell you, it is so refreshing to be with someone who likes to fuck outside the box." SAMANTHA

"I will not be judged by you or society. I will wear whatever - and blow whomever - I want as long as I can breathe and kneel!" SAMANTHA

"I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. And I don't think that love is here in this expensive suite in this lovely hotel in Paris" CARRIE


Det bara skriker om det.

"Don't let someone become your everything, because when they're gone you have nothing!"

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left"

"Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me"

"Sometimes doing whats right is better than keeping a promise!"

"Ever since I was a little girl I´ve dreamed of being a princess and meeting my prince charming, but my dreams never came true"

"Sometimes to find happiness, you have to break someone's heart eventhough you don't want to."

"Experiences has made me stronger. Now i find myself not falling easily for guys, just a little crush will do."

" My type of guy is one that can be in a room full of hundreds of naked women and not see anyone but me... the girl sitting in the back in sweats and a t-shirt"


IQ-befriad?

Har verkligen varit helt IQ-befriad denna vecka, flummig som fan och bara allmänt korkad. Skratthora har jag varit också, typ skrattar åt allt. Haha

Ointressant vetande.

"Per Stålhammar, regementschef och överste
Född 1612, Död 1701 

Under sin barndom var Per Stålhammar, eller Per Jönsson som han då fortfaranade hette, vallgosse hos sin far kronobonden Jöns Gudmundsson. 14 år gammal blev Per Jönsson trossdräng hos kapten Caspar Witte, vilket han fortsatte med till 1629, då han i samband stilleståndet i Altmark kunde resa hem igen. 1633 blev han sventjänare (ryttare) åt samme Caspar Witte och en lång karriär inom Smålands ryttare var nu inledd. Namnet ändrades till Per Jönsson Hammar och snabbt berömdes han för sin utmärkta tapperhet och blev kvartermästare på regementet 1640. 1644 blev han korpral och 1650 kornett. I september 1644, gifte sig Per Jönsson Hammar med Caspar Wittes dotter Susanna. Hon dog emellertid redan 7 juli 1645, strax efter sonen Kaspers födelse. Två år senare gifte Per Jönsson Hammar om sig med Anna Skytte och fick genom giftermålet Hultsvik i Korsberga socken. 30 augusti 1650 adlades Per Jönsson Hammar och fick namnet Stålhammar, samtidigt som hans militära karriär fortsatte. 1656 blev han löjtnant, 1657 ryttmästare, 2 juni 1663 major och 6 mars 1677 blev han överste. I augusti 1692 avskedades Per Stålhammar, då i 80-årsåldern, av Karl XI. Per Stålhammar deltog i många krig. Som tonårig trossdräng följde han med Smålands ryttare i fälttåget mot polackerna i Preussen. Från 1633 deltog han som ryttare i trettioåriga kriget, dessutom deltog han i krig i Polen, samt 1650-talets krig mot Danmark. Han deltog även i det skånska kriget, då som regementschef (överste), samt införde indelningsverket på sitt småländska ryttarregimente under 1680-talet."

Detta mina damer och herrar är min förfader (: Hoppas verkligen inte ni läst så långt, otroligt ointressant men håller på och läser en bok om honom. Det häftiga är att denna bok handlar om enbart hela Stålhammar-släktens historia. Boken är dessutom över 100 år gammal och har funnits i släkten hela tiden : P Både jag och min bror innehar släktnamn. Min bror heter Per Erik Oskar Stålhammar, jag heter Anna Maria Felicia Nordbäck Stålhammar. Ointressant för er men jag tycker det är skoj med lite släkthistoria XD


Ont i skrattmusklerna (:

Idag har det varit en mycket skrattfylld dag. Härligt, har aldrig haft så roligt på Säby någonsin faktiskt ; D Haha brukar inte vara så flummig i skolan, men idag var jag verkligen en äkta flum-klant á la Anna XD Hade dock jävligt ont i huvudet och skrattmusklerna på tåget hem. Lätt värt det dock ; D

Ska hoppa in i duschen nu (:

Älska låten



Imorgon är det upp kl 05:00 igen. Ser faktiskt lite fram emot skolan, WOOW, ingen där som ställer krav på mig eller försöker förvandla minsta lilla ting till något stort. Ärligt talat så känner jag inte personerna i skolan på ett sådant sätt att de kan kräva något av mig eller förvänta sig att jag ska göra ditten och datten. Helt kravlöst! Men jobbiga tider och inte så lärorik undervisning fortfarande dock.. Jaja det löser sig (:

It's a beautiful day

Morgonen började riktigt bra faktiskt! Kan det bero på att jag faktiskt sovit hela natten kanske? : ) Så fort mitt huvud träffar kudden börjar hjärnan varva upp sig. Då tänker jag på allt jag inte hann göra idag och som jag måste göra imorgon. Jag kommer på saker jag glömt bort helt plötsligt och tänker helt enkelt på allt mellan himmel och jord. Har därför börjat med sömnpiller. Helt fucking underbart alltså. Den ska tas en timme innan jag ska lägga mig och jävlar vad man känner sig luddig och glad i huvudet : P Idag har det varit en bra dag i skolan. Inga direkt jobbiga lektioner. På engelskan gjorde vi en diagnos, SKÖNT! Man fick gå när man var klar så slapp höra hennes prat hela lektionen. Fast hon snackade en hel del i början, jaja. Hade hundlektion sen, också skoj men kändes som att vi inte gjorde så mycket bara : )

Har fjärilar i magen föresten, oj vad knäsvag jag kan bli när du tittar sådär gulligt på mig (: Vem, vem, vem?

Härlig vinterdag

Hade en jättemysig dag ute i snön med Angie & hundarna. Mycket roligt!

Imorgon är det skola. Tåget går från Älvsjö kl 08:31. Har ju sovmorgon på måndagar till kl 10:10 men bussen går från Bro 9:20 så vi är där ca 9:30, surt. Jaja. Vi har engelska som första lektion med fittläraren som håller på och bajsar på sig typ. TRIST!

NOSTALGI

Så trött.

Usch är så jävla trött. Ska snart iväg och träffa Angie i Skarpnäck : ) Hmm borde nog göra mig iordning, dyka upp osminkad och i randiga pyjamasbyxor är kanske ingen bra idé, eller vad vet jag? Hm, det onda i höften har blivit lite värre igen. Först blev det bättre och sedan sämre. Jaja det löser sig! Imorgon är det skola, kanske skulle ta och dyka upp? : P Missat de två första dagarna på terminen, ingen höjdare direkt. Men jaja vi får väl se!

Längtan...

Längtar till sommaren. Tänk er att ligga på stranden och sola, bada i havet och spela volleyboll med polarna, tänk er sommarkärlek. Sand mellan tårna, mysiga grillkvällar. Längtar!

Låt som passar sommaren väldigt bra (:

Trevlig dag (:

Åkte ner till Skogsdungens Hunddagis för att gå en promenad i deras skogar. Stötte då på Wallander som var där med sina fyrbenta så lite hundträning samt mycket prat vart det. Väldigt trevligt, hon har ju varit i Las Palmas under Jul & Nyår så lite brun var hon ju också. Lyx. Nu sitter jag och kollar på Björn Gustafsson Ett Livsverk, vet är lite efter men men. Har faktiskt inte sett särskilt mycket av Björn Gustafsson förut alls. Typ bläddrat förbi i Parlamentet. Men jäklar vad rolig han är! Väldigt skicklig (:

Imorgon ska jag träffa Angie med hundar och träna lite. Ska bli skoj. På måndag är det ju skola... Alltså vet fan inte hur jag ska göra men men det ordnar sig!

Mycket funderingar

Funderar mycket just nu kring det här med skolan. Känner att jag inte vill stanna på Säby i ytterligare 2 ½ år. Det är jobbigt med tiderna som jag skrivit tidigare. Visserligen har jag ställt mig i kö till internatplats men känner att jag inte riktigt vill bo där heller då man förlorar så mycket av sin fritid. Vill ju ha tid med andra aktiviteter och lite socialt umgänge också, inte bara skolan. Men vill heller inte offra min sömn för detta vilket jag gjort under första terminen. Jag fungerar verkligen inte utan sömn, är bara grinig och på gränsen till att få mass-utbrott på allt och alla hela tiden. Har ringt och hört med Liljeholmen men dem hade inte plats och tyckte att jag skulle söka om till nästa termin och alltså gå om 1:an. Det känns heller inte så roligt, jag vill liksom gå ut gymnasiet så fort som möjligt inte förlänga det 1 år... Men kan ju faktiskt inte strunta i gymnasiet, såpass korkad är jag ju inte! Jag är ju faktiskt jävligt intelligent, det är därför jag blir så uttråkad lätt. Jag är en sån person som ständigt utmanar sig själv, och vill ha utmaningar av omgivningen också. Jag pressar alltid mig själv lite extra, just för att se hur långt jag kan nå. Jag känner att jag får ingen som helst utmaning på Säby och lär mig nästintill ingenting, vilket skapar enorm uttråkning och en känsla av meningslöshet hos mig. Funderar på ett lite mer "normalt" gymnasium. Alltså utan hundinriktning, typ samhälle eller något. Men det känns skittråkigt. Min värsta mardröm är att bli en äkta "Svensson". Jobba på ett jobb jag hatar, vara gift med någon jag inte älskar, ha två barn samt bo i villa och köra en jävla fyrkantig Volvo. Alltså mina föräldrars liv har jag väl beskrivit här, min värsta mardröm...

Nej, jag vill ha så mycket som möjligt utav livet. Känna att jag lever varje dag fullt ut och ha roligt. Gilla mitt jobb och liv!

Hehe föresten, hittade ett Christine-klipp, i detta klipp tycker min bror att jag och karaktären Christine påminner väldigt mycket om varandra. Bara det att jag inte har någon testosteron-kräm ^^ Vet inte om jag ska känna mig smickrad eller förolämpad?




Aj aj

Har knappt sovit något inatt pga av höften. Kan typ inte röra mig utan att ögonen tåras av smärta. Kvällspromenaden igår kväll tog typ dubbelt så lång tid som den brukar. Känner mig som en gammal tant. Ingen skola idag heller alltså. Men får väl se om det inte blivit bättre tills imorgon, då måste jag gå till doktorn. Förövrigt vill inte mitt tangentbord samarbeta, helt plötsligt går det inte att skriva på längre. Jaja

Dagar som får mig att hata...

Idag hatar jag verkligen det mesta. Har inte sovit ett skit i natt pga stor smärta i min höft, fråga inte vad jag har gjort för jag vet inte själv. Hela natten har jag vändit och vridit och försökt hitta en sovställning där det inte gör så ont. Enda ställningen som inte gjorde så ont var när jag stod på huvudet med kroppen mot väggen men kunde inte vara i den ställningen mer än 15 min för jag kunde inte andas med kudden tryckt mot ansiktet och allt blod som forsar ner i huvudet. Vid 04:00 dåsade jag till lite men vaknade 04:30 av att det gjorde så jävla ont. Jahapp, 30 min tills jag ska gå upp. Inte ens värt att försöka somna då. Istället försökte jag massera och stretcha, men icke, ingen förbättring. Går upp, grinig som alltid när jag inte fått någon sömn och de flesta i min närhet vet att när jag inte sovit är det bäst att hålla sig undan, alla förutom min mor vill säga... Så blev ännu mer förbannad på henne. Att göra sig i ordning tog dessutom betydligt längre tid då jag knappt kunde böja mig ner. Fick kasta mig ner på marken och krypa runt när jag skulle plocka upp kläder osv ur lådor. Tryckte i mig en macka samt en Red Bull. Vet inte bra, inte bra men något måste jag ju ta för att inte somna totalt. Japp till slut pallrade jag mig iväg. Hittade dock inte mitt SL-kort så fick grabba en remsa här hemma istället. Kommer till Älvsjö och hör hur det plingar för mitt tåg. Rusar in och människan i luckan tog forever på sig att stämpla min remsa. "Hmm.. Bro hur många är det, är det 4 eller 3?" Till slut stämplade hon den och jag rusade ner på perrongen för att se arslet på tåget åka iväg. 07:02 står klockan där nere på, tåget går 07:01. FITTA! Bara att hoppa på bussen hem igen och sjukanmäla sig. Fan bra början på terminen, dessutom med tanke på hur hög frånvaro jag hade i slutet av förra terminen.

Många tänker nog nu, men det är ju bara att ta ett senare tåg? Ska förklara min resväg till skolan. Jag tar en buss från antingen Långbrohallen eller Herrängens gård till Älvsjö. Detta tar ca 20-25 min. Att gå till bussen tar 10 min. Alltså redan nu är min resväg 35 min. Från Älvsjö tar jag tåget till Bro, resan tar 40 - 45 min. Nu är vi uppe i 1 timme och 20 min. Från Bro går sedan bussen till skolan vilket tar ca 10 - 15 min. Min totala restid är 1 ½ timme och då räknar jag inte all väntetid! Från Bro till skolan är det ca 5 - 7 km vilket normalt sätt tar mig 40 min att gå. Det går 3 bussar per dag från Bro till skolan. En på morgonen, en vid lunch och sen den kl 4 som vi åker hem med. Visst kunde jag tagit ett senare tåg och gått till skolan, men icke med min onda höft idag. Så ska väl egentligen vara glad som får en dag längre på lovet men när jag ändå gått upp så tidigt och gjort mig iordning samt behöver förbättra min frånvaro så är jag inte så glad. Jaja skit samma, bara ytterligare ett tecken på att jag inte ska gå kvar på Säby? Ska iallafall ringa Liljeholmen idag och höra om de har plats för mig...

Och nu ligger jag här och vrider och vänder på mig för att försöka komma undan fittsmärtan i höften, skolan började för 3 min sen, första dagen på terminen och jag dök inte upp. DUKTIGT ANNA


Life is hard, deal with it!

Just nu känns allt så meningslöst. Speciellt skolan. Det finns absolut inget som gör att det känns värt att gå till skolan för. Har vänt och vridit på det hela och försökt hitta något positivt som gör att jag pallar gå kvar på Säby. Istället hittar jag bara ännu fler anledningar till att inte stanna kvar där. Har bollat detta med min mor och hon håller med. Wow hon håller faktiskt med mig för en gångs skull. Då måste jag alltså ha 100 % rätt i att Säby inte har ett skit att erbjuda mig! Så nu ska vi ringa och höra med Djurgymnasiet om de har plats för mig. Kanske inte så stor skillnad på utbildningen men kommunikationerna och scheman är betydligt bättre! Det är fan löjligt att jag går upp kl. 05:00 och åker till en skola där jag inte lär mig något alls, jag har inte ens såpass kul att det är värt det. Jag kommer sedan hem tidigast 17:30, förutsatt att bussen kommer i tid vilket det nästan aldrig gör. Då har jag två hypade och speedade hundar samt en massa andra människor som alla vill att jag ska göra något med eller för dem.

Egentligen vill jag inte ens gå i skolan, jag vill känna mig fri. Fri att göra lite som jag vill, gå och komma som jag vill, få livserfarenhet och kunskap som inte går att få från gamla böcker och tråkiga lärare. Jag vill känna att jag verkligen lever livet fullt ut. Sån har jag alltid varit, enda sedan jag var liten. Jag har alltid gått min egna väg, inte brytt mig om vad alla andra tycker och tänker.

Detta är lite av vad som tynger mig just nu. Men sen när alla andra ska komma och lägga sin skit mig, det varken förtjänar eller behöver jag! Till och med folk jag knappt känner håller på och jiddrar med mig om diverse skit. Nu får det fan vara nog, livet är svårt för alla. Det hjälper inte att ni lägger er skit på mig! Känner mig jävligt förbannad faktiskt, arg på allt och alla. Så ska ni hålla på och tjafsa om en massa skit kan ni lika gärna gå och dö långsamt och plågsamt. Men vill ni vara glada och trevliga och ha roligt, samt inte ställa krav på mig är ni varmt välkomna!

JUST NU SKA JAG BARA HA KUL OCH JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I ERA ÅSIKTER OCH KÄNSLOR. JAG SKA HELT ENKELT VARA EN JÄVLA EGOIST. GOD NATT

Love this song btw ; )



Ojsan så fel det blev.

Tänkte gå upp tidigt idag, kl. 10 ställde jag klockan på. Men klockan bestämde sig för att inte ringa så när jag vaknar visar klockan på 13:34. Jaja, hälften av vad jag hade planerat idag gick åt skogen. Struntade i städningen och gick ut och busade med mina fyrbenta samt passade på att fota lite med min nya systemkamera, en Canon EOS 1000D. Mysigt med snö föresten. Imorgon är det fitt-skola igen, man kanske ska ta och inte dyka upp? Nä sparar nog skolket till när det verkligen behövs. Tänk, jag har haft nästan en hel månads ledigt att vila upp mig och få ordning på mitt liv. Men istället är jag mer slut än någonsin och mitt liv har blivit ännu trassligare och mer komplicerat. Hmm, tror nog jag ska leva mitt liv ensam i skogen med mina kära fyrbenta. Så mycket lättare det skulle vara!

Delar idag med mig av de två finaste pojkarna jag vet.
Även fast jag ibland blir fly-förbannad på dem så är dem de bästa jag har och jag kommer alltid att älska dem : )

 vinter0917.jpg image by apporttokig vinter0916.jpg image by apporttokig

1 dag kvar...

Det är en dag kvar tills skolan börjar igen vilket betyder tidiga morgnar (upp kl. 05:00) och hem sent på eftermiddag/kvällen (hemma från skolan 17:30). Detta lämnar inte mycket tid till varken fritid eller mina egna hundar. Anledningen till att jag valde en skola med hundinriktning var just att jag skulle få tillbringa tid med mina fyrbenta lite mer än om jag gick i en vanlig skola. Istället så blir det betydligt mindre. När jag kommer hem från skolan vid halv 6 möts jag av två stycken understimulerade hundar, själv är jag helt slut. Funderar på att byta till Djurgymnasiet istället, ska ringa och höra lite om de har plats för mig. Enligt Angie har dem tydligen ett jättebra schema nu efter jul så jag hoppas väl på att det ska finnas plats för mig där! Jag lär mig dessutom inte mycket på Säby, det känns som att jag blir dummare och dummare för var dag jag spenderar där. Lärarna behandlar en som att man är efterbliven på något sätt. De enda lektioner jag känner att jag faktiskt lär mig något på är växt- och djurliv. Men där lär jag mig bara om fåglar och hur stor användning kommer jag ha av att veta skillnaden mellan mås och trut i framtiden? Nej, det finns liksom inget som jag känner håller mig kvar i Säby, ska jag ändå gå gymnasiet kan jag väl åtminstonde få en hyfsad utbildning? Tycker jag iallafall så jag tror jag har bestämt mig. Har djurgymnasiet plats för mig byter jag. Men får väl se hur det är på Säby nu efter jul, lite nya ämnen kommer och då kanske vi faktiskt får lära oss något? Det blir extra tungt nu när vi ska ha vår fittiga svenskalärare inte 2 ggr/vecka som förut utan 4 ggr/vecka! Vi ska ha henne i engelska nu också. Där är verkligen någon jag inte kan stå ut med. Vill bara kasta något tungt på henne eller skrika åt henne att hålla käften. På svenskan får vi nämligen inte läsa eller skriva utan vi ska bara lyssna på henne när hon babblar om allt möjligt, upprepar sig och agerar som en dålig dramafröken (läs: hon ser ut och låter som hon ska bajsa på sig när hon står och snackar) Under terminen har vi fått läsa 1 gång i 20 min och under HELA tiden så babblade hon! Likaså när vi vid ett tillfälle kollat på en film. Hon bara snackar och snackar och snackar... Svenska och engelska som alltid varit mina favoritämnen, jag har förut faktiskt sett fram emot diverse läxförhör och prov inom dessa ämnen. Nu är dessa två ämnen mina hatämnen pga henne. ARRGHH FITTJÄVLASKIT

Det har varit så otroligt skönt att inte ha någon mobil eller inte varit inloggad på msn och facebook. I en vecka nu har jag bara varit för mig själv och bara spenderat tid i skogen med mina fyrbenta. Vad skönt det är att inte ha ett liv! Fast jag har ett liv, så fort jag loggar in på msn/facebook eller får igång min mobil kommer mitt liv vara där jag lämnade det. Dock inget roligt liv då det är otroligt många som är arga/ledsna/besvikna på mig. Men skit på dem, jag stannar gärna här i min egna lilla värld. Jag behöver bara mig själv, mina fyrbenta och en mysig skog!

Har dessutom nördat mig en hel del på datan och jag måste erkänna, jag är en sucker för olika tester. Kikade runt på lite andra bloggar och hittade denna sajt: www.blogthings.se

Lite resultat jag fått när jag tagit dessa test, hehe : P


WHAT BREED OF DOG ARE YOU?

-*- American Bulldogg -*-
You are a very imposing, powerful creature... But deep down, you're generally good natured.
You are incredibly energetic, and you like to blow off steam with sports and horsing around.
You are naturally courageous. You would run into a burning building to save someone you loved.
You intimidate people without trying to. Some people assume the worst of you when they first meet you.

WHAT ROLE DO YOU PLAY?

-*- You are the innovator -*-
You're the type of person who is always a step ahead of everyone else.
You thrive when you're experimenting with new designs, ideas, and attitudes.
You are a creative person with many talents. You have to have artistic outlets in your life.
You need to create - whether it's writing furiously or redecorating your home. If not, your life becomes chaotic.
You tire of doing the same thing every day. You change your job, friends, and personal style often.
You are at your best when you have a focus. If not, you develop a flaky artist's temperament.

WHERE YOU NAUGHTY OR NICE THIS YEAR?

-*- You were naughty this year -*-
You Were 65% Naughty, 35% Nice
You may not have been good this year...
But you sure had a really good time.
And nothing from Santa could top that!
(WTF jag som tyckte jag varit så jävla duktig 2008?!)

WHAT'S YOUR IDEAL RELATIONSHIP?

-*- Your ideal relationship is Friends With Benefits -*-
You're not looking for anything serious... just something hot!
And your little black book (or cell phone) always hooks you up.
You want nothing more than friends with benefits. No strings.
You also don't mind benefits without the friendship!
(Haha okej, bra)

HOW DO YOU RESPOND: FIGHT OR FLIGHT?

When it comes to almost any situation, you're a fighter.
You're aggressive and intense. It's best if people don't mess with you.
No one is going to take advantage of you... or even get away with ticking you off.
Just remember to keep your temper in check. You don't have to fight everyone!
(Haha I get it, ja jag kan vara lite hård men är faktiskt rätt snäll. Kan jag hjälpa att jag har en enorm kämparglöd och ett jävla humör eller? Och ursäkta för att jag inte tar skit från någon, Jag är ingen fucking dörrmatta och det är jag glad över!)


Haha palla om ni har orkat läsa såhär långt!

Nej jag är inte död...

...jag har bara tagit en lång paus från allt som heter blogg, mobiltelefon, msn och facebook. Eller, jag har bloggat en del på mina fyrbentas hemsida så helt sant är inte detta. Men återupptar nu mitt lite mer personliga bloggande. Mobiltelefonen, som förövrigt är trasig, samt Facebook har jag fortfarande paus från. Ska försöka starta upp min mobil snart då jag behöver den men när får vi väl se. Facebook skiter jag fullständigt i tills jag får ett ryck och bestämmer mig för att logga in där, msn likaså.

Just nu är mitt liv väldigt trassligt och trasigt. Och hur jag än vänder och vrider på mig så blir allt bara fel. Men jag hoppas väl på att allt på något magiskt sätt ska ordna sig. Tills dess tänker jag bara leva mitt liv och skita i att jag gör folk arga, ledsna och besvikna. Deal with it säger jag bara!


RSS 2.0